Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@07:18:17 GMT

بازداشت رئیس جمهور موقت بولیوی به ۶ ماه افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۷۳۵۲۶

بازداشت رئیس جمهور موقت بولیوی به ۶ ماه افزایش یافت

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا به نقل از اسپوتنیک، در اوایل این ماه، آنی‌یز، رئیس‌جمهور موقت بولیوی به ظن تروریسم، فتنه و توطئه کودتا خوانده شده، و منجر به استعفای اوو مورالس، رئیس جمهور سابق بولیوی شد، بازداشت شد.

آنی‌یز اعلام کرد که چهار ماه بازداشت اداری تاز مان دادرسی برای وی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو عضو سابق دولت موقت آنی‌یز، آلوارو کویمبرا، وزیر دادگستری سابق و رودریگو گوزمان، وزیر انرژی سابق نیز به عنوان بخشی از همین تحقیق بازداشت شدند.

روزنامه ال دبر نوشت: بازداشت آنی‌یز به شش ماه تمدید شد. این فرمت همچنین برای کویمبرا و گوزمن اعمال می‌شود.

گزارش‌ها حاکی از آن است که آنی‌یز قرار نیست به بیمارستان منتقل شود و قرار است تمام معالجه‌های لازم در زندان انجام شود. یکی از بستگان نزدیک و یک پزشک اجازه ویزیت خواهند داشت. در اوایل این هفته، وکیل آنی‌یز خواستار بستری شدن وی در بیمارستان شد، زیرا وی از علائم فشار خون بالا رنج می‌برد. آنی‌یز نامه‌ای نوشته و از سازمان آمریکا (OAS) و همچنین اتحادیه اروپا خواسته است که یک مأموریت ناظر به بولیوی بفرستد تا آنچه را "آزار و اذیت سیاسی غیرقانونی" خوانده و مغایر با هنجار‌های بین المللی است، بررسی کند.

در واکنش به بازداشت وی، گروه‌های حقوق بشر و سازمان آمریکا این دستگیری را به عنوان آزار و اذیت سیاسی محکوم کرده و خواستار اصلاح سیستم قضایی بولیوی، ایجاد کمیسیون بین المللی تحت سازمان ملل و بررسی فساد در دولت بولیوی و تحقیقات در مورد جنایات احتمالی علیه بشریت در دادگاه کیفری بین المللی هستند.

ایوان لیما، وزیر دادگستری بولیوی به اسپوتنیک گفت که این کشور آماده است علیه دبیرکل سازمان ایالت‌های آمریکا (OAS) لوئیس آلماگرو، به دلیل دخالت در امور داخلی این کشور و سازماندهی بحران سیاسی ۲۰۱۹، شکایت کند. در ماه نوامبر سال ۲۰۱۹، پس از آنکه مخالفان بولیوی، به رهبری کارلوس مسا، ادعا کرد که تخلفات گسترده‌ای در هنگام رای گیری در اکتبر ۲۰۱۹ وجود دارد، اوو مورالس از سمت خود به عنوان رئیس جمهور استعفا داد و تحت فشار ارتش، بولیوی را ترک کرد. به دنبال وی بیشتر مقامات ارشد بولیوی استعفا دادند. قدرت در این کشور به عهده نایب رئیس وقت مخالف مجلس سنا، آنی‌یز بود. مورالس این وقایع را کودتا خواند. آنی‌یز ترتیب رای گیری جدید ریاست جمهوری را داد، که در ۱۸ اکتبر سال ۲۰۲۰ برگزار شد. در این انتخابات لوئیس آرس از حزب جنبش مورالس برای سوسیالیسم (MAS) پیروز شد.

رئیس جمهور سابق در نوامبر سال ۲۰۲۰ به بولیوی بازگشت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اعمال ماه شعبان مناجات شعبانیه عیسی شریفی نوروز 1400 تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها رئیس جمهور رئیس جمهور بولیوی تروریسم اوو مورالس اعمال ماه شعبان مناجات شعبانیه عیسی شریفی نوروز 1400 تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۳۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدودف: پاریس، واشنگتن و لندن هدف قرار خواهند گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه با هشدار درباره اعزام احتمالی نیرو از غرب به اوکراین، گفت که چنین اقدامی به فاجعه‌ای در سطح جهانی منجر خواهد شد.

مدودف در کانال تلگرامی خود نوشت: اعزام نیرو به قلمرو اوکراین سابق، به معنای دخالت مستقیم در جنگ است و باید به آن پاسخ دهیم و افسوس که این پاسخ در خاک اوکراین سابق نخواهد بود!

وی اضافه کرد: در این صورت، رهبران غربی قادر نخواهند بود که خود را پشت «کپیتال هیل / کنگره آمریکا» یا کاخ الیزه (فرانسه) یا «پلاک ۱۰ خیابان داونینگ / دفتر نخست وزیر انگلیس» مخفی کنند زیرا یک فاجعه جهانی به بار خواهد آمد.

به گفته وی، علت بحث درباره اعزام نیروی غربی به اوکراین که امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه از آن صحبت کرده، «محاسبات شرم‌آور برای گرفتن امتیاز سیاسی است.»

وی تاکید کرد: نوعی فروپاشی کامل فرقه حاکمیتی در غرب، در شرف وقوع است. وسعت فاجعه‌ای که چنین رویاروی (احتمالی) به بار خواهد آورد، شبیه به چیزی است که (جان) کندی (رییس جمهور اسبق آمریکا) و نیکیتا خروشچف (رییس جمهور شوروی سابق) بیش از ۶۰ سال پیش به آن رسیدند. با این حال، کودن‌های نابالغی که امروز در غرب بر مسند قدرت هستند، هنوز آن را درک نمی‌کنند!

کد خبر 6098355

دیگر خبرها

  • ستاره سابق منچسترسیتی به خاطر بدهی نفقه دستگیر شد!
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • مدودف: پاریس، واشنگتن و لندن هدف قرار خواهند گرفت
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد